Home > Bedrijfspresentaties
Veenendaal Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Bedrijfspresentaties

client
MANS recruitment B.V.

MANS recruitment B.V.

Mans Recruitment bemiddelt op persoonlijke en daadkrachtige wijze in vast en tijdelijk werk. Onze doelgroep varieert van HBO’ers en WO’ers met ruime werkervaring tot starters met een afgeronde beroepsopleiding.
Matchpartner-gemeente

Matchpartner-gemeente

Gemeentes krijgen te maken met ontwikkelingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Nieuwe verantwoordelijkheden vragen om nieuwe expertise. Flexibiliteit en samenwerking zijn daarbij essentieel. Dat weet Matchpartner, daarom weten gemeentes en professionals ons al jaren te vinden.
Matchpartner-zorg

Matchpartner-zorg

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.
Metaalkanjers

Metaalkanjers

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie.
Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten.
Mister Job

Mister Job

Mister Job bemiddelt hoger opgeleide professionals in de profit en non-profit sector. Wij staan voor detacheren, werven en selecteren en het is onze uitdaging om voor ieder capaciteitsvraagstuk de beste oplossing te vinden.
Mobile-IT Recruitment

Mobile-IT Recruitment

Mobile-IT Recruitment - Werving & Selectie in App development | Cloud computing | Security / compliance. Hèt recruitment bureau met exclusieve focus op de Mobiele IT sector.
mPloyed

mPloyed

mPloyed bemiddelt voor professionals op top/middenkader niveau in diverse vakgebieden.
NCP Groep

NCP Groep

De NCP Groep is specialist in het invullen van vacatures op HBO en WO werk- en denk niveau. Het slagingspercentage van onze werving- en selectieprocedures is gemiddeld 95% per jaar.
Nedselect

Nedselect

Nedselect is gespecialiseerd in de invulling van commerciële vacatures (Sales & Marketing) binnen de ICT. Wij hebben een breed netwerk van relaties en kandidaten in bij fabrikanten, distributeurs, installateurs en dienstverleners. Als we geen passende vacature hebben gaan we voor geselecteerde kandidaten zelfs op zoek!
Netwerkt job search

Netwerkt job search

Voor vacatures in de Detailhandel ben je bij Netwerkt Job Search aan het juiste adres. Als je nu in de Detailhandel werkt als bijvoorbeeld Filiaalmanager, Assistent Filiaalmanager of een andere leidinggevende functie in de winkel, dan hebben we volop vacatures om een goede keuze te kunnen maken!
Novicum Werving & Selectie

Novicum Werving & Selectie

Voor ons gaat het tot stand brengen van een succesvolle match veel verder dan het samenbrengen van een CV en een functie. Naast de talenten en ervaring van een kandidaat speelt juist zijn of haar persoonlijkheid, motivatie en ontwikkelingspotentieel een belangrijke rol.

Onze klanten

Dennis Wolf Jobconsulent Matchpartner-gemeente Arfos Management Services BV Automotive Vacaturebank Green People Recruitment
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.