Home > Bedrijfspresentaties
Veenendaal Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Bedrijfspresentaties

client
ICT Career

ICT Career

ICT Career is een selectief werving en selectiebureau in ICT. ICT Career biedt ervaren ICT Professionals die een nieuwe stap willen maken in hun carriƫre een platform om in contact te komen met potentieel interessante bedrijven en functies.
IJT Perspectief BV

IJT Perspectief BV

IJssel Technologie Perspectief richt zich als detacheringsorganisatie op talentvol middelbaar en hoger opgeleiden Technici. Onze kennis van de markt, ervaring en mensenkennis combineren we met een doortastende en inventieve zoekstrategie om de beste kandidaat te vinden. Door onze specialisatie weten steeds meer werkgevers en werknemers ons te vinden.
Immenso

Immenso

Kandidaten en opdrachtgevers succesvol bij elkaar brengen Immenso specialiseert zich in werving & selectie, detachering en recruitment outsourcing. Kennis van bedrijfsomgevingen en de wil om het beste uit mensen te halen, dat zijn onze peilers voor resultaat. Wij brengen sollicitant en opdrachtgever op onderscheidende wijze bij elkaar. Een goede match ontstaat niet alleen door juiste competenties, maar ook door een klik van persoonlijkheden en een passende bedrijfsomgeving. Dit vraagt om een goede uitleg van vacatures en een duidelijk profiel van de bedrijfsomgeving. Online solliciteren Onze ICT vacatures en vacatures in de Randstad staan altijd online. GeĆÆnteresseerde kandidaten kunnen direct online solliciteren via onze website of de diverse job recruitment sites waar wij onze vacatures op plaatsen. Social Media recruitment Onze werving en selectie gebeurt niet alleen via de standaard wegen, maar ook door de inzet van Social Media recruitment. Hiervoor gebruiken wij platformen als Linkedin, Twitter en Facebook. Zo wordt een breed publiek bereikt en kunnen wij onze kandidaten sneller bemiddelen.
Independent Recruiters Groep

Independent Recruiters Groep

Independent Recruiters Groep is een collectief van bedrijven die tezamen het gehele in- door- en uitstroom proces van arbeidskrachten kunnen managen. Van werving & selectie tot tijdelijke invulling en outplacement.
Installatievacaturebank

Installatievacaturebank

CoolJob.nl is dƩ website voor werving & selectie in de koeltechnische en airconditioning branche. CoolJob is een activiteit van BuildingJobs BV. Groot genoeg om daadkrachtig in de markt te kunnen opereren en klein genoeg om u persoonlijk en op maat van dienst te kunnen zijn. Onze websites: CoolJob.nl, InstallatieVacaturebank.nlen BuildingJobs.nl zijn gekende namen in de branche.
Interface Search

Interface Search

De executive search recruiters van Interface Search zijn meer dan 10 jaar succesvol geweest in functies op het gebied van Management, Sales, Finance, HRM en Consultancy. Ze zijn uitstekend in staat zich in te leven in de business, de kandidaten en de functies.
International Recruiters

International Recruiters

International Recruiters is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van (internationaal) uitzenden. Wij zorgen voor de juiste match tussen werknemer en werkgever. Werknemers die goed opgeleid, betrouwbaar en gemotiveerd zijn koppelen aan de juiste vacature. Daarmee zorgen wij dat zowel bedrijf als werknemer tevreden zijn en de juiste persoon op de juiste plaats terecht komt.
IT-Profile

IT-Profile

IT-Profile is een professionele organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het bemiddelen van uitdagende banen binnen het ICT werkgebied. Onze medewerkers hebben jarenlange praktijkervaring opgedaan in de ICT branche op diverse operationele- en commerciƫle management en directieposities.
ITON Professionals BV

ITON Professionals BV

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur. Een netwerk dat u in staat stelt om overal (samen) te werken. Waar, wanneer en met welk device dan ook. Altijd en overal toegang tot al uw applicaties en uw data.
Job Genius NL

Job Genius NL

Jobgenius is een demo omgeving van OTYS Recruiting Technology
Jobcenter

Jobcenter

Welkom bij Jobcenter! Een full-service bureau voor werving&selectie, uitzending, detachering, interim services en payrollling. Jobcenter kenmerkt zich door haar manier van werken. Professioneel, gedreven, transparant en onze persoonlijke benadering. Een belangrijke basis voor zowel opdrachtgever als onze werknemer.
Jobco Support

Jobco Support

Jobco support werft en selecteert kandidaten die toe zijn aan een nieuwe stap. Dat kan gelden voor een dienstverband, maar ook op projectbasis.
Jobconsulent

Jobconsulent

Jobconsulent is een onafhankelijke en landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in full-service arbeidsbemiddeling voor operationele-, commerciƫle-, en managementfuncties. Onze focus ligt hierbij op de vakgebieden: Techniek en Sport
Jobtree

Jobtree

Jobtree is een demonstratie website van OTYS Recruiting Technology. OTYS laat u graag, via deze website, zien wat er allemaal mogelijk is met het brede scala aan functionaliteiten en waar u met uw recruitment website over kunt beschikken. Ook functioneert dit platform voor het presenteren van nieuwe features en functionaliteiten, die OTYS blijft ontwikkelen en aanbieden.
Joep & Co

Joep & Co

JOEP+CO is een initiatief van Thomas Schwandt en Peter Krake en is opgericht in 2008. Zij hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in verschillende (internationale) sales, management en directie functies.
Joinuz

Joinuz

Wij bemiddelen en adviseren organisaties op het gebied van arbeid. Met de focus op de Zorg en het Sociaal domein. Wij helpen professionals ā€“ ervaren of nog groen ā€“ hun ambities waar te maken bij een professionele organisatie. Klik hier voor onze vacatures of schrijf je in. Opdrachtgevers bieden we een uitgebreid netwerk van ambitieuze professionals met hart voor hun vak. En de drive om optimaal te presteren.
Jopportunity Executive Search

Jopportunity Executive Search

Jopportunity Executive Search vindt ambitieuze professionals voor organisaties die zichzelf willen onderscheiden. Wij richten ons voornamelijk op executive search voor media, retail en zakelijke dienstverlening. We bemiddelen voor commerciƫle, marketing- en directiefuncties.

Onze klanten

Uniting Personeelselectief Alter Ego LEF Green Helder Recruitment
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.