Veenendaal Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen

Empiria

Empiria

Organisatie
Empiria staat voor helder, transparant en eerlijk detacheren, payrollen of werven & selecteren van ervaren professionals naar organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan ervaring. Wij garanderen payrollen en detacheren zonder rompslomp en tegen uitermate aantrekkelijke tarieven. De werving & selectie is op basis van competenties en drijfveren, zodat u de medewerker krijgt die op alle fronten voor uw organisatie meerwaarde levert.

Markt
In de profit sector zijn we actief in diverse branches en werken we samen met opdrachtgevers zowel binnen het MKB als binnen grotere concerns. In de publieke sector (non-profit) richt Empiria zich op de (semi) Overheid, Onderwijs en Zorg & Welzijn.

Professionals
Empiria richt zich op mensen vanaf MBO-niveau en met veel werkervaring binnen een vakgebied. Mensen die hun sporen hierin hebben verdiend. Daarom typeren wij hen als professionals. Empiria staat voor goed werkgeverschap en beseft dat ervaren mensen andere behoeften hebben qua arbeidsvoorwaarden dan starters.

Netwerk
Empiria heeft een tweetal zusterorganisaties, Thaeles en Regiopoortwachters Zuidoost. Gezamenlijk positioneren wij ons als een full service dienstverlener op het gebied van HRM.

Thaeles is specialist op het gebied van mens, werk en verandering en is actief op de gebieden organisatie & ontwikkeling, loopbaan & verandering en werk & verzuim. U kunt hierbij denken aan diensten, zoals outplacement, coaching, loopbaanontwikkeling, re-integratie tweede spoor en test en assessment voor werving en selectietrajecten maken wij bijvoorbeeld graag gebruik van de uitgebreide expertise van Thaeles op het terrein van test en assessment programma's.
Regiopoortwachters Zuidoost is actief op het gebied van arbodienstverlening en verzuimbegeleiding. Vanuit een landelijke samenwerking met collega Regiopoortwachters verzorgt Regiopoortwachters Zuidoost het casemanagement voor veel organisaties in het Zuiden van Nederland.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Automotive Vacaturebank IT-Profile International Recruiters AgriMatch Nederland Assistentematch Jobconsulent OTYS Academy Puur sales ICT Career
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.