Veenendaal Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen

BAPAS

BAPAS

BAPAS verbetert individu en organisatie

BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie helpt bedrijven en organisaties beter te presteren, door het vinden, beoordelen en selecteren van medewerkers, het optimaal benutten van talent en het adviseren en toerusten van het management.

BAPAS ontstond 1999 als adviesbureau voor psychologisch testen en assessment. Anno 2015 leveren wij een breed scala HR diensten. Op individueel niveau richten deze zich op beoordeling en ontwikkeling, met behulp van instrumenten als psychologisch testen, assessment , training en coaching.

Vanuit de vraag van opdrachtgevers hun medewerkers niet alleen te beoordelen en te verbeteren, maar ze voordien ook te ‘vinden’, ontstond BAPAS Recruitment, een business unit die zich toelegt op werving & selectie van personeel.

In de loop der jaren zijn onze diensten in Organisatieontwikkeling en HR Consultancy gestaag toegenomen. Dit heeft alles te maken met onze visie, gegroeid in bijna 20 jaar ervaring, dat kwaliteit van medewerkers wordt bepaald door de kwaliteit van de organisatie, en niet andersom. Dit leidt tot een toenemend bedrijfskundige blik, waarmee wij ook relatief kleine individugerichte opdrachten al snel in breder perspectief plaatsen.

Binnen dit organisatiegerichte perspectief past ook onze expertise op het gebied van ‘resultaatge-richt werken’, het vertalen van prestatiemanagement naar de HR cyclus en de implementatie van resultaatgerichte HR instrumenten op de werkvloer.

BAPAS in ’t kort:

Opgericht 1999
Consultants 10
Opdrachtgevers ca 150
Algemeen directeur: Adriaan Timmering (organisatieontwikkeling)
Psycholoog directeur: drs Monique Timmering (psychologisch testen)
Adjunct directeur: drs Marten van de Braak (assessments en HR diensten)

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Topaccent LEF Green AgriFoodMatch BV Shoptalent Solid Recruitment b.v. Nedselect Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.