Home > Bedrijfspresentaties > Romi Uitzendbureau
Veenendaal Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Wijk bij Duurstede
Amerongen
Veenendaal
Woudenberg

Romi Uitzendbureau

Romi Uitzendbureau

Wij zijn 2 broers, Ronald en Michel de jong. Sinds 19 maart 1990 actief met werkzaamheden in de food sector. Tot 2002 voornamelijk bezig geweest in de vlees-food branche, het aannemen van werkzaamheden op vleesverwerkende bedrijven en in de food sector. Vanaf 2003 een uitzendbureau erbij gestart ( Romi Uitzendbureau )om de pieken en dalen goed op te kunnen vangen. Later hebben we onze activiteiten in meerdere branches uitgebreid. Onze werkzaamheden zijn, complete vlees sector, foodsector, productie sector, bouwsector en commercieel/administratief sector.

Romi Uitzendbureau is een erkende en gecertificeerde uitzendorganisatie, gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling binnen verschillende sectoren. Dagelijks schrijven zich talloze werkzoekenden in, die wij screenen om een juiste match te vinden met de wensen van onze opdrachtgevers.

De juiste match maken tussen werkgever en werknemer is ons vak. Flexibel, op maat, betrokken, en pro-actief.

Romi Uitzendbureau opereert landelijk bij organisaties die weten dat je kwaliteit niet moet verwarren met mooie woorden, daarom zenden wij uit met een no-nonsense motto.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

mPloyed Fourtune Werving & Selectie Young Engineering Job Genius NL OAK Bemiddeling Netwerkt job search Joinuz Oudshoorn & Co
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.