Home >

Binnendienst Medewerker Zakelijke Verzekeringen | Sibbing & Wateler

Locatie

Veenendaal

Publicatiedatum

20-03-2015

Opdrachtgever

Personato BV

Functie omschrijving Binnendienst Medewerker Zakelijke Verzekeringen | Sibbing & Wateler

Voor Sibbing & Wateler te Veenendaal is Personato Werving en Selectie op zoek naar een Binnendienst Medewerker Zakelijke Verzekeringen. Je komt te werken op de assurantieafdeling welke bestaat uit circa 20 personen. Binnen deze afdeling ben je een vertrouwd aanspreekpunt voor de cliënten. Deze cliënten kunnen met alle vragen over hun zakelijke schadeverzekeringen bij jou terecht.

Je hebt telefonisch contact met klanten en verzekeraars, maakt risicoanalyses, werkt offertes uit en beheert samen met je collega's van de buitendienst een portefeuille bestaande uit medische beroepsbeoefenaren maar ook in toenemende mate uit organisaties in de zorg.

Functie eisen Binnendienst Medewerker Zakelijke Verzekeringen | Sibbing & Wateler

Je hebt meerdere jaren ervaring als binnendienst medewerker bij een intermediair. Hierbij is ervaring in zakelijke schadeverzekeringen een pré. Ben jij momenteel voornamelijk bezig met een particuliere portefeuille en zou je graag meer zakelijke klanten willen bedienen? Dan is dit ook een unieke kans! Daarnaast beschik je over de benodigde WFT diploma's, toont initiatief en bent een echte aanpakker. De buitendienstadviseur moet op je kunnen vertrouwen dat jij de controle hebt. Je bent een teamplayer en met je warme persoonlijkheid pas je goed in het huidige team.

Kortom ben jij die sprankelende, integere persoonlijkheid die graag deze interessante cliëntengroep te woord staat? Dan zoeken wij jou!

Arbeidsvoorwaarden | Sibbing & Wateler

Sibbing & Wateler biedt jou een uitdagende functie voor 39,5 uur per week binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Om hun kwaliteit te waarborgen staat opleiding, training en begeleiding hoog in het vaandel.

Bedrijfsprofiel | Sibbing & Wateler

Sibbing & Wateler heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau sinds 1977 gespecialiseerd in de praktijkbegeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Om hun activiteiten optimaal op de klant te kunnen afstemmen, werkt Sibbing & Wateler vanuit vier zelfstandige bedrijfsonderdelen: Sibbing Adviesgroep B.V., SWA Assuradeuren Veenendaal B.V., Sibbing accountants en adviseurs B.V. en Sibbing & Wateler en partners.

Binnen deze bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkvestiging, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. SWA is het volmachtbedrijf. Dit doet de organisatie met meer dan 90 betrokken medewerkers vanuit hun kantoor in Veenendaal.

Bedrijfscultuur | Sibbing & Wateler

Sibbing & Wateler heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. De gekwalificeerde medewerkers beschikken dan ook over adequate branchekennis en begrijpen hierdoor uitstekend wat de klant bezighoudt in specifieke omstan­digheden. Veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit, kennis en kundigheid. Binnen de open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en zijn korte lijnen met collega's belangrijk.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.