Home >

Relatiebeheerder Verzekeringen

Locatie

Veenendaal

Publicatiedatum

08-01-2014

Opdrachtgever

Personato BV

Functie omschrijving Relatiebeheerder Verzekeringen

Voor een professioneel intermediair in de omgeving van Veenendaal is Personato Werving en Selectie op zoek naar een ervaren Relatiebeheerder Verzekeringen. Binnen deze afwisselende functie houd je je zowel bezig met particuliere als zakelijke schadeverzekeringen, waarbij de nadruk binnen het zakelijk segment zal liggen. Je verzorgt het gehele adviestraject van A tot Z op het gebied van verzekeringen en bent het aanspreekpunt van je relaties. Je hebt zowel contact met (zakelijk) relaties als verzekeraars, maakt risicoanalyses, werkt offertes uit en beheert met je collega's van de buitendienst een portefeuille bestaande uit medische beroepsbeoefenaren (met name huisartsen en tandartsen).

Kortom: heb jij een gezonde dosis lef, sta je graag in contact met klanten en kun je deze voor de langetermijn aan je binden? Dan kan dit kantoor je een mooie uitdaging bieden!

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal in het bezit van WFT Basis en Schade.
  • Ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen.
  • Overtuigingskracht.
  • Gezonde dosis lef.
  • Je kunt omgaan met veranderingen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime dienstverband van 39,5 uur per week. Je ontvangt een goed basissalaris en daarnaast zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een winstdeling, eventuele 13e maand en optie tot 13 ATV dagen.

Bedrijfsprofiel

Een middelgroot assurantiekantoor welke zich zowel richt op de particuliere als zakelijke markt. Dit kantoor werkt zowel provinciaal als in de volmacht.

Bedrijfscultuur

Een professioneel kantoor welke zich onderscheid in hun manier van klantbenadering. Waarbij persoonlijk contact erg belangrijk is, afspraken worden nagekomen en de langetermijn relatie staat altijd bovenaan. Binnen dit kantoor werken mensen met veel kennis en met een gezonde dosis lef en overtuigingskracht kom jij goed tot je recht in dit hechte team.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.