Home >

Medewerker Binnendienst Zakelijke Verzekeringen

Locatie

Veenendaal

Publicatiedatum

24-12-2013

Opdrachtgever

Personato BV

Functie omschrijving Medewerker Binnendienst Zakelijke Verzekeringen

Voor een intermediair in Veenendaal is Personato Werving en Selectie op zoek naar een binnendienst medewerker. Je komt te werken op de assurantieafdeling welke uit ca. 20 personen bestaat. Binnen deze afdeling ben je een vertrouwd aanspreekpunt voor de klanten. Deze klanten kunnen met alle vragen over hun (zakelijke) schadeverzekeringen bij jou terecht. Je hebt telefonisch contact met klanten en verzekeraars, maakt risicoanalyses, werkt offertes uit en beheert met je collega's van de buitendienst een portefeuille bestaande uit medische beroepsbeoefenaren (met name huisartsen en tandartsen).

Functie eisen Medewerker Binnendienst Zakelijke Verzekeringen

Je hebt meerdere jaren ervaring als binnendienst medewerker bij een intermediair. Hierbij is ervaring in zakelijke schadeverzekeringen een must. Je beschikt over de benodigde WFT diploma's en bent bij voorkeur in het bezit van het WFT Volmacht diploma. Je bent een werklustig type en bent een echte aanpakker. De praktijkadviseur moet op je kunnen vetrouwen dat jij de controle hebt. Je bent een teamplayer en met je warme persoonlijkheid pas je goed in het huidige team.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een prima basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie van 40 uren per week.

Bedrijfsprofiel

Een onafhankelijk assurantietussenpersoon.

Bedrijfscultuur

De organisatie hecht veel waarde aan kwaliteit, kennis en kundigheid. Daarom staan opleiding, training en begeleiding hoog in het vaandel binnen deze organisatie.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.