Home >

Sharepoint Ontwikkelaar

Locatie

Veenendaal

Opdrachtgever

Klikwork

Jouw rol als Sharepoint ontwikkelaar

Je werkt in een team met een Sharepoint Consultant en ontwikkelaars. Jouw rol is het aanpassen van workflows, webparts en de sharepoint omgeving zodat het aansluit bij de behoefte van de klant. Je spart met de Sharepoint consultant en andere ontwikkelaars in je (project) team.

Omdat je in een 100% projectenorganisatie werkt, heb je veel afwisseling. Geen maandenlange detacheringsopdracht waar je ook beheerwerkzaamheden uitvoert. Nee, volop projecten waar jij ontwikkelt in .NET en jezelf ook doorontwikkeld naar bijvoorbeeld een rol als lead developer of sharepoint consultant.

Als Sharepoint ontwikkelaar wil je voorop blijven lopen

In eerste instantie vinden wij het belangrijk dat we goed bij elkaar passen. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen in .NET in combinatie met Sharepoint. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Twijfel je er over of je in aanmerking komt voor deze functie, neem dan contact op. De contactgegevens vind je onderaan de vacature.

Bij ons kan je als Sharepoint Ontwikkelaar zelf je tijd indelen

We zijn geen mensen van de klok. Wel van resultaten, hoe jij je tijd indeelt daar heb je alle vrijheid in, mits het past binnen het project en de resultaten tijdig worden gehaald.

Naast al die vrijheid hebben we een goed arbeidsvoorwaarden pakket voor je:

  • Goed salaris - indicatie is sterk afhankelijk van kennis en ervaring
  • Gratis lunch (als je op kantoor bent)
  • Goede pensioenvoorziening
  • Gereedschappen om je werk te doen: Auto, Laptop, Telefoon
  • Projecten waarin de allernieuwste technologie wordt toegepast
  • Onkostenvergoeding

Over BRAIN FORCE

Hoe wil jij groeien en ontwikkelen? Bij BRAIN FORCE investeren we fors in je en geven je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen. Als je je kansen benut, dan groei bij ons snel door.

Projecten voor je bij BRAIN FORCE voornamelijk uit in omgevingen tussen 250 en 3.000 werkplekken, vaak complexe omgevingen met de nieuwste technologie.

Je werkt bij BRAIN FORCE in een netwerk van hoogwaardige IT-professionals waar je snel en veel leert. Omdat de kennis slim wordt gedeeld sta je nooit alleen en gebruik je de kennis van het gehele bedrijf.

BRAIN FORCE is een voorstander van het nieuwe werken; je kan zelf je werk en je tijden indelen, mits de werkzaamheden dit toestaan natuurlijk. Zo kun je meer balans tussen werk en privé creëren.

Meer weten over de cultuur bij Brainforce? Bekijk dit snel bij de bedrijfspresentaties.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.