Home >

Web developer HTML5

Locatie

Veenendaal

Publicatiedatum

27-12-2011

Opdrachtgever

Brainforce

Ben jij als webdeveloper al met je hoofd in de ' cloud '

Bij BRAIN FORCE werk je samen met een klein hecht team, met jou erbij 3 ontwikkelaars een tester en een supportdesk, aan de producten van BRAIN FORCE; Packaging Robot, Workflow manager en Application manager.

Je werkt en denkt mee over hoe deze producten nog verder verbeterd kunnen worden en je hebt contact met de collega's van BRAIN FORCE in het veld en met klanten.

Je werkweek (32-40 uur per week), kan je buiten de reguliere overleggen om, zelf indelen. Of jij nu thuis, onderweg of bij BRAIN FORCE op kantoor ontwikkelt. Je hebt daarin alle vrijheid, want bij BRAIN FORCE telt het resultaat.

Daarnaast geeft de relatie die BRAIN FORCE met Microsoft heeft jou ook een sneak-preview in de toekomstige ontwikkelingen. Zo is er de ontwikkeling van een nieuw product opgestart, dit wordt als cloud applicatie in Azure ontwikkeld.

Ben jij de webdeveloper die bij ons past?

We vinden het belangrijk dat je past in het team en het team bij jou. Dat vinden we uit in de gesprekken met elkaar. Naast HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ontwikkelervaring beschik je over:

  • Ruime ervaring met HTML4 / CSS
  • Voor deze functie is ervaring met HTML5 / Javascript een vereiste
  • Kennis van C#

Twijfel je er over of je in aanmerking komt voor deze functie, neem dan contact op.

Als web developer heb je veel vrijheid

We zijn geen mensen van de klok. Wel van resultaten, hoe jij je tijd indeelt daar heb je alle vrijheid in. Natuurlijk weten je collega's wanneer je wel in niet op kantoor werkt, dat is wel zo praktisch.

Naast al die vrijheid hebben we een goed arbeidsvoorwaarden pakket voor je:

  • Goed salaris (indicatie €3.000 - €4.000)
  • Gratis lunch (als je op kantoor bent)
  • Goede pensioenvoorziening
  • Stevige laptop (met alle voorzieningen om thuis te kunnen ontwikkelen)
  • Leuk team met collega's
  • Onkosten en reiskostenvergoeding

over BRAIN FORCE

BRAIN FORCE is een zakelijke ICT-dienstverlener, samen met ruim 100 collega's ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun ICT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerkosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen.

Samen met onze klanten stellen wij een Infrastructure Optimalisation roadmap op. Deze roadmap biedt een duidelijk groeipad in relatie tot de bedrijfsdoelstellingen van klanten.

Onze belangrijkste partnerships Citrix Gold Partner, VMware Enterprise Partner, HP, Cisco en NetApp met als speerpunt Microsoft Gold Certified Partner.

BRAIN FORCE is een voorstander van het nieuwe werken; je kan zelf je werk en je tijden indelen, resultaat en klanttevredenheid zijn daarbij leidend. Zo kun je meer balans tussen werk en privé creëren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.