Home >

Dynamic Datacenter specialist

Locatie

Veenendaal

Publicatiedatum

22-09-2011

Opdrachtgever

Brainforce

Dynamic Datacenter specialist

BRAIN FORCE wil altijd voorop lopen. Dan kan je waarde toevoegen bij klanten. Zo ook in het Datacenter, daar is veel winst te behalen. Jij, als Dynamic Datacenter specialist, mag mee voorop lopen. De omgevingen worden steeds complexer en het is belangrijk om wijzigingen in het Dynamic Datacenter zo automatisch mogelijk te laten verlopen.

Jij voert onderzoeken uit bij klanten van BRAIN FORCE, de tools, documentatie en processen hiervoor zijn al bewezen in de praktijk. Jij kan deze tools nog verder fijnslijpen.

Na het advies waar jij je input aanlevert volgt de proof-of-concept fase van het Dynamic Datacenter. Jij voert deze zelfstandig of bij grotere PoC's in teamverband uit. Verdere uitwerking in een technisch ontwerp en implementatie of optimalisatie van de huidige omgeving daar loop jij warm voor.

Een nieuwe rol, die meer dan voldoende uitdaging en afwisseling biedt.

Ervaring is belangrijk voor de rol van Dynamic Datacenter specialist

Alleen ervaring op papier, lees certificering, is niet het belangrijkste wel mooi meegenomen. Zo ook een slim stel hersens en de wil om vooruit te komen. Bij BRAIN FORCE hebben we duidelijke keuzes gemaakt voor technologie. Welke ervaring willen wij minimaal terug zien komen?

Ontwerp en implementatie ervaring met:

  • Virtualisatie technieken: Hyper-V en vSphere
  • Storage: Netapp
  • Back-up: Commvault
  • Server: HP Blades (inclusief Virtual Connect) & Proliant

Als je daarnaast HP en Cisco UCS ervaring hebt, dan heb je zeker een streepje voor.

Twijfel je of je in aanmerking komt voor deze functie? Een telefoontje geeft vaak een hoop duidelijkheid.

We hebben jou als Dynamic Datacenter specialist ook echt wat te bieden

BRAIN FORCE is een projectenorganisatie. Je komt niet jaren in een zelfde werkomgeving te werken, je wordt ingezet op projecten met niveau. Daar leer je van en ontwikkel je jezelf.

Daarnaast kom je in een team met kennis, veel kennis. De uitschieters in onze arbeidsvoorwaarden, gratis lunch op het hoofdkantoor in Veenendaal. Flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken, mits het project dat ook toelaat.

Pensioen waar BRAIN FORCE het grootste deel van draagt. En niet te vergeten, je kan doorgroeien naar Architect en Enterprise Consultant.

Dynamic Datacenter specialist - bij BRAIN FORCE ontwikkel je door

Hoe wil jij groeien en ontwikkelen? Bij BRAIN FORCE investeren we fors in je en geven je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen. Als je je kansen benut, dan groei bij ons snel door.

Projecten voor je bij BRAIN FORCE voornamelijk uit in omgevingen tussen 250 en 3.000 werkplekken, vaak complexe omgevingen met de nieuwste technologie.

Je werkt bij BRAIN FORCE in een netwerk van hoogwaardige IT-professionals waar je snel en veel leert. Omdat de kennis slim wordt gedeeld sta je nooit alleen en gebruik je de kennis van het gehele bedrijf.

BRAIN FORCE is een voorstander van het nieuwe werken; je kan zelf je werk en je tijden indelen, mits de werkzaamheden dit toestaan natuurlijk. Zo kun je meer balans tussen werk en privé creëren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.