Home >

System Center Consultant

Locatie

Veenendaal

Opdrachtgever

Brainforce

System Center Consultant - een specialisme op zich

De System Center suite is een volwassen product en BRAIN FORCE loopt voorop met kennis en referentie projecten op het gebied van SCCM, SCOM, SCVMM, SCSM. Als System Center Consultant heb je een of twee System Center productlijnen die jij volledig beheerst, naast je generieke Microsoft Infrastructuur kennis.

Je ontwerpt, implementeert en migreert naar nieuwe System Center infrastructuren en je weet daarbij het overzicht te behouden. System Center suite maakt een belangrijk onderdeel uit van het Infrastructure Framework van BRAIN FORCE en wordt continu verder uitgebreid met nieuwe best practices en documentatie. Jij speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van dit deel van het Infrastructure Framework.

System Center Consultant met een passie voor System Center

Om in aanmerking te komen voor System Center Consultant vragen wij minimaal 3 jaar ervaring in projectomgevingen. Je hebt ruime ervaring met een of meer producten uit de System Center suite (SCCM, SCOM, SCSM, SCVMM). Je bent met je Microsoft certificering up to date en je beschikt over een MCTS certificaat op jouw specialisme.

Je communiceert helder en duidelijk, je bent gedreven om door te groeien en je beschikt over minimaal HBO werk- denkniveau.

Complexe System Center projecten en uitstekende voorwaarden!

De meeste System Center projecten vind je bij BRAIN FORCE. Daarnaast kom je in een team met kennis. De uitschieters in onze arbeidsvoorwaarden, gratis lunch op het hoofdkantoor in Veenendaal. Flexibele werktijden, mits het project dat ook toelaat. Pensioen waar BRAIN FORCE het grootste deel van draagt. En niet te vergeten, je kan doorgroeien naar Architect en Enterprise Consultant.

Je toekomstig werkgever

Hoe wil jij groeien en ontwikkelen? Bij BRAIN FORCE investeren we fors in je en geven je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen. Als je je kansen benut, dan groei bij ons snel door.

Projecten voor je bij BRAIN FORCE voornamelijk uit in omgevingen tussen 250 en 3.000 werkplekken, vaak complexe omgevingen met de nieuwste technologie.

Je werkt bij BRAIN FORCE in een netwerk van hoogwaardige IT-professionals waar je snel en veel leert. Omdat de kennis slim wordt gedeeld sta je nooit alleen en gebruik je de kennis van het gehele bedrijf.

BRAIN FORCE is een voorstander van het nieuwe werken; je kan zelf je werk en je tijden indelen, mits de werkzaamheden dit toestaan natuurlijk. Zo kun je meer balans tussen werk en privé creëren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.