Home >

Lync specialist

Locatie

Veenendaal

Publicatiedatum

27-12-2011

Opdrachtgever

Brainforce

Wat doe je als Lync Specialist?

Als Lync Specialist bij BRAIN FORCE voer je projecten uit op het allerhoogste niveau. Wij lopen voorop in deze technologie en hebben onlangs onze kennis gebundeld in een Unified Communication unit. Jij bent voortrekker in de kennis- en propositie ontwikkeling van dit team.

Je spart met klanten, ontwerpt nieuwe Lync omgevingen en implementeert en integreert deze in grote en complexe omgevingen.

Je mag rekenen op steun in woord en daad van het directieteam. Unified Communications is een van de speerpunten van BRAIN FORCE en jij kan deel uit maken van dit succes.

Wat vragen wij van je als Lync Specialist?

Om in aanmerking te komen voor deze functie als Lync Specialist vragen wij minimaal 3 jaar ervaring in projectomgevingen. Je hebt ervaring met Lync in omgevingen groter dan 250 werkplekken en je hebt ruime ervaring met OCS2007(R2) en bijbehorende telefonie oplossingen.

Je communiceert helder en duidelijk, je bent gedreven om door te groeien en je beschikt over minimaal HBO werk- denkniveau.

Unified Communication Architect - uitstekende voorwaarden

  • Een goed marktconform salaris (indicatie €3.500 - €4.500)
  • Auto, Laptop, Telefoon
  • Onkostenvergoeding
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
    o Collectief pensioen waar BRAIN FORCE een groot deel bijdraagt
    o Gratis lunch als je in Veenendaal bent
    o Uitstekende opleidingmogelijkheden om je verder te verdiepen of te verbreden
  • Team van specialisten op het allerhoogste niveau

Over BRAIN FORCE

Hoe wil jij groeien en ontwikkelen? Bij BRAIN FORCE investeren we fors in je en geven je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen. Als je je kansen benut, dan groei bij ons snel door.

Projecten voor je bij BRAIN FORCE voornamelijk uit in omgevingen tussen 250 en 3.000 werkplekken, vaak complexe omgevingen met de nieuwste technologie.

Je werkt bij BRAIN FORCE in een netwerk van hoogwaardige IT-professionals waar je snel en veel leert. Omdat de kennis slim wordt gedeeld sta je nooit alleen en gebruik je de kennis van het gehele bedrijf.

BRAIN FORCE is een voorstander van het nieuwe werken; je kan zelf je werk en je tijden indelen, mits de werkzaamheden dit toestaan natuurlijk. Zo kun je meer balans tussen werk en privé creëren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.