Home >

Senior Sales Executive

Locatie

Veenendaal

Opdrachtgever

Brainforce

Als Senior Sales Executive kom je in goed geoliede machine

Inloopsessies, leadgeneratie programma's, referentiecases, marketingmaterialen. Alles gericht om nieuwe klanten te werven. Jij, als Senior Sales Executive, kan deel uitmaken van deze geoliede machine. Het salesteam van BRAIN FORCE is het afgelopen jaar fors uitgebreid, maar BRAIN FORCE wil het verschil maken in de markt en hard doorgroeien. We zoeken dus voor een Senior Sales Executive die het verschil kan maken en deel wil uitmaken van een succesvolle organisatie.

Ben jij de Senior Sales Executive die het verschil maakt

We zijn op zoek naar de Senior Sales Executive die het verschil maakt. We verwachten brede infrastructuur kennis en een goed netwerk bij klanten en leveranciers als Microsoft, Citrix en VMWare. De Senior Sales Executive heeft de drive en het ondernemersschap om zeer succesvol te zijn. Ondernemersschap dat wordt bij BRAIN FORCE gestimuleerd en je krijgt ook alle ruimte om te ondernemen.

Het aanbod van BRAIN FORCE

BRAIN FORCE heeft een visie op bonussen en dienstverlening, deze visie delen we graag met je in een persoonlijk gesprek. Verder beschik je natuurlijk over alle benodigde tools, kom je te werken in een succesvol salesteam en enkele extra opvallende punten:

  • Flexibele arbeidsuren, het echte nieuwe werken
  • Gratis lunch als je in Veenendaal bent
  • Marketingapparaat dat je optimaal ondersteunt in je werk

BRAIN FORCE - Infrastructuur Optimalisatie en een goede werkgever

Hoe wil jij groeien en ontwikkelen? Bij BRAIN FORCE investeren we fors in je en geven je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen. Als je je kansen benut, dan groei bij ons snel door.

Projecten voor je bij BRAIN FORCE voornamelijk uit in omgevingen tussen 250 en 3.000 werkplekken, vaak complexe omgevingen met de nieuwste technologie.

Je werkt bij BRAIN FORCE in een netwerk van hoogwaardige IT-professionals waar je snel en veel leert. Omdat de kennis slim wordt gedeeld sta je nooit alleen en gebruik je de kennis van het gehele bedrijf.

BRAIN FORCE is een voorstander van het nieuwe werken; je kan zelf je werk en je tijden indelen, mits de werkzaamheden dit toestaan natuurlijk. Zo kun je meer balans tussen werk en privé creëren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Renswoude
regio Veenendaal
Scherpenzeel
Veenendaal
Wageningen
regio Veenendaal
Veenendaal
Veenendaal
Scherpenzeel
Wageningen
Wageningen
Wageningen
Veenendaal Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.